素材を活かしたシンプルな南イタリア料理たちと、淡路島の食材を使ったその日のレコメンドメニューのふたつの軸でお楽しみいただけます。アマランチャを堪能するオリジナルコースもご用意しています。
ワインは100種ほどにラインナップ。オリジナルカクテルもノンアルコール含めてご用意しています。
You can enjoy two main themes: simple Southern Italian dishes that highlight the natural flavors of the ingredients, and daily recommended dishes featuring fresh ingredients from Awaji Island. We also offer an original course to fully experience ‘TRATTORIA amarancia.’
We offer a lineup of around 100 wines, along with original cocktails, including non-alcoholic options.
Timeless Italian Classics: Always Delicious, Every Visit
This is Signature!T-BONE SteakT-BONEステーキ
シグネチャーの薪火で焼き上げたT-BONEステーキ!。驚くほどクリスピーでジューシーな食感。薪火の美味しさを是非味わってください。
Our signature wood-fired T-bone steak! Incredibly crispy on the outside, yet juicy inside. Experience the deliciousness of wood-fired cooking!
淡路の食材
淡路島は温暖な気候と豊かな自然に恵まれ、四季折々の新鮮な食材が豊富。特に甘みが強くジューシーな「淡路島の玉ねぎ」や、瀬戸内海で獲れる新鮮な魚介類はとても魅力的。また、島の肥沃な土壌で育つ野菜や果物、さらには淡路牛といった高品質な肉も。淡路島の自然が生んだ、鮮度と味わいを際立たせるアマランチャの料理をお楽しみください。
Awaji Island is blessed with a warm climate and rich nature, offering fresh ingredients year-round. The sweet and juicy Awaji onions are especially famous, along with fresh seafood caught in the Seto Inland Sea. The island also produces top-quality vegetables, fruits, and Awaji beef, all known for their rich flavors. These local ingredients, fresh and full of natural goodness, add incredible depth to any dish.